Skip to main content

Pro Evolution Soccer (PES) 2011 Memang Menarik!

Kali ini aku nak menarik perhatian anda dengan kehadiran game yang boleh kata diminati ramai iaitu Pro Evolution Soccer 2011. Aku dah lama sangat main Pes 2010 yang agak memberi tekanan mental pada aku. So, bila aku dengar je Pes 2011 demo dah keluar, aku terus je download. Saiz nya takdelah besar sangat, 1GB ++. Tapi dengan kelajuan internet di rumah aku ni, memang menguji kesabaran. Lagi-lagilah bila kakak aku switch off modem bila aku tengah download. 2 kali ganda lama lah jawabnya.

So, aku dah cuba PES 2011 demo ni. Menu dia memang menarik perhatian aku. 4 teams disediakan untuk kita cuba-cuba game ni. Aku gunakan Barca menentang Bayern. Gameplay game ni memang ada pros dan cons nya.

Kelebihan Pro Evolution Soccer (PES) 2011:

  • pass bola ade bar dan boleh diarahkan
  • through ball ade bar dan boleh diarahkan serta relevan
  • gelecek lebih smooth dan responsif>
  • macam-macam skil boleh buat
  • game plan lebih details
  • nak jaring goal bukan perkara mudah

Kelebihan Pro Evolution Soccer (PES) 2011:

  • camera angle cam tak besh (mungkin sebab demo) *updated: full version pun camera hampeh!<
  • shoot jauh memang susah sikit
  • susah nak agak bola jatuh mana
  • team malaysia takde *boleh download patch

Nak tahu lebih lanjut, boleh tengok video yang aku sediakan di bawah ini. Ini video aku buat sendiri,biasa2 je.

 

Ini promo dari game

eastbullet

Nama diberi Naim namun nama samaran eastbullet digunakan. Masih seorang pelajar. Meminati bidang IT, coding, photoshop dan games. Meluangkan lebih dari 3 jam menggunakan internet. Sebarang pertanyaan boleh emelkan pada na_fajr_mcr@yahoo.com

3 thoughts on “Pro Evolution Soccer (PES) 2011 Memang Menarik!

Leave a Reply