Skip to main content

Pro Evolution Soccer (PES) 2011 Gameplay

Memandangkan ramai yang search “aku main pes” dan “macam mana PES”. So, kali ini aku main pes dengan lebih lama supaya korang boleh nilai sendiri macamana gameplay-nya. Sebaiknya korang cuba sendiri, baru puas. Beli je di kedai berdekatan. Terpulanglah, ikut kemampuan masing-masing.

Di bawah ni merupakan contoh gameplay.Perlawanan antara Man. City dan Man.United.

Seperti yang korang lihat kat atas. PES 2011 yang aku main ni level “top player”. Disebabkan aku memang tak pandai sangat main, so tak dapat score. Dah second half baru score satu. Bagi aku memang susah nak score dalam PES 2011. Kene pandai timing. Lagi satu, lagu dalam PES 2011 ni makin syok pulak. Pelik2 je tapi besh.Apa-apa pun apa yang aku paling benci dengan PES 2010 dan PES 2011 ialah pergerakan player. Macam main ragbi je. Kalau bila striker dah di depan. Midfielder semua duk belakang je, bukan nak overlap. Kadang2 bila midfielder dah ada depan, yang striker plak mengundur. Come-on lah! Ni bola sepak kot, bukan salah passing ke depan. Aku rasa KONAMI lepas ni patut buat game Ragbi pulak. Sure dapat sambutan menggalakkan.

eastbullet

Nama diberi Naim namun nama samaran eastbullet digunakan. Masih seorang pelajar. Meminati bidang IT, coding, photoshop dan games. Meluangkan lebih dari 3 jam menggunakan internet. Sebarang pertanyaan boleh emelkan pada na_fajr_mcr@yahoo.com

One thought on “Pro Evolution Soccer (PES) 2011 Gameplay

Leave a Reply