Tutorial Edit Banyak Gambar Dengan Mudah Menggunakan Adobe Photoshop

Aku pun dah tak ingat bila kali terakhir aku buat tutorial adobe photoshop. Sebelum ni aku ada juga tunjukkan cara edit gambar dengan mudah menggunakan photoscape. Kali ini cara mudah juga, tapi dengan menggunakan adobe photoshop. Dalam video di bawah aku tunjukkan cara untuk menyediakan script adobe photoshop yang akan mempercepatkan proses editing gambar dengan banyak dalam satu masa. Cara ini mostly akan digunakan untuk video presentation. Contohnya macam nak buat video gambar kahwin, kan susah kalau nak edit satu-satu. So, dengan cara yang aku tunjukkan menggunakan adobe photoshop, semua proses akan menjadi cepat dan mudah!

FYI, video di bawah ini adalah kali pertama aku buat tutorial dengan suara. Selalu guna subtitles je. Mungkin lepas ni buat entri guna video. Jadi vlog plak. Kalau ada benda yang tak faham, sila-silalah bertanya. Mungkin aku dapat membantu.

——-Versi gambar——–

edit gambar photoshop
edit gambar photoshop edit gambar photoshop edit gambar photoshop

tutorial photoshop

6 thoughts on “Tutorial Edit Banyak Gambar Dengan Mudah Menggunakan Adobe Photoshop

Leave a Reply