Pencarian Blog Tercantik Pilihan Blogger Malaysia 2011

@sticky entry atau entri melekat. sebarang entri baru ada selepas entri ini. harap maklum..

Sudah lama EB “membikin” ini blog untuk join contest ni. Dah lama sangat terbaca entri ni di blog deCrewz, tapi hasrat untuk menyertai masih tergendala akibat tidak yakin dengan penampilan blog eastbullet[dot]com ini. Setelah mengalami beberapa perubahan besar dan kecil, akhirnya join juga aktiviti Pencarian Blog Tercantik Pilihan Blogger Malaysia 2011 anjuran ———-. Tidak mahu berkata panjang, bolehlah baca syarat-syarat dan segala maklumat tentang aktiviti ini.

PERKARA YANG PERLU KORANG BUAT :

  1. Buatkan satu entri mengenai aktiviti Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011 untuk mempelawa rakan korang vote blog korang.
  2. Letakkan Link entri berkenaan di bahagian komen.
  3. Jadi Follower blog ———-(Korang takkan menyesal follow blog ini)
  4. Tag 3 orang kawan blogger anda (Jika rajin je lah =)).-Tiada paksaan..hehe

TARIKH TUTUP PENYERTAAN

-Tarikh tutup adalah pada 28/februari/2011

TARIKH UNTUK START MENGUNDI?

-Undian Pertama: 1/3/2011 – 8 /3/2011(Undian untuk semua peserta)

-Undian Kedua: 10/3/2011 – 17/3/2011(Undian untuk 20 terbaik)

TARIKH UMUM PEMENANG?

-10 pemenang akan diumumkan pada 20/3/2011 pada jam 9  malam berdasarkan undian yang paling tinggi.(Undian pertama + undian kedua)

HADIAH ISTIMEWA DARI ———-

-10 blogger yang menang akan terima ebook percuma bertajuk “15 736 VISITOR SEMINGGU BLOG ———-“.

Memang bagus kan, join aktiviti pada minit-minit terakhir. Pada mulanya rasa jugak nak tag orang lain, tapi disebabkan waktu dah last minute ni tak jadilah. So, pada sesiapa yang baca entri ini masih belum terlambat untuk sertai aktiviti ini. Untuk suka-suka je. Dan suka untuk EB ingatkan, nanti bila tiba time mengundi ( macam pilihanraya pulak ) , silalah undi blog eastbullet[dot]com ini untuk Pencarian Blog Tercantik Pilihan Blogger Malaysia 2011 dengan rela hatinya. Ajaklah kawan-kawan lain undi juga. Terima kasih didahulukan, Undian diutamakan.

share-it

11 thoughts on “Pencarian Blog Tercantik Pilihan Blogger Malaysia 2011

  1. selama ni aku sertai pertandingan biasa dan besar.
    sekali saja menang hadiah.satu domain selama setahun.
    rasa berbaloi juga la.

    tema blog aku premium.tema berbayar tu.
    ada orang sudi undi ke?

    rasanya tak payah la kot.pertandingan SEO jangan
    lupa ajak aku.

    • best jugak tu dapat hadiah domain, tapi kalau aku, memang tak gunalah domain tu.. webhoster bagi free domain sekali..

      aku join comp ini pun saja nak mencuba. nak juga tahu pendapat orang tentang theme free yang telah dimodifikasi aku ni..

  2. Pingback: Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011 Di 2DayBlogger | 2Day Blogger @ Faisal Abdullah @ Pakar SEO !

  3. Pingback: Undian Pencarian 10 Blog Tercantik 2011 Bermula Esok Jam 12PM | 2Day Blogger @ Faisal Abdullah @ Pakar SEO !

  4. Pingback: Undian Pencarian 10 Blog Tercantik 2011(Kumpulan 3) | 2Day Blogger @ Faisal Abdullah @ Pakar SEO !

  5. Pingback: Marilah Mengundi Untuk Saya : Calon Anda No. 60! | Eastbullet[dot]Com | My Writes My Rights

  6. Pingback: Undian Pencarian 10 Blog Tercantik 2011 Bermula Esok Jam 12PM | 2DayBlogger - Perkongsian Ilmu Blogging Dan Isu Semasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>