Skip to main content

PES 2011 Skill Feint Tutorial

Aku tak tahu sama ada entri pasal benda ni dah dibuat ke belum. Rasa cam dah terlewat je nak post guide macam mana nak feint skill dalam PES 2011 ni. Boleh dikatakan masih ramai yang tak tahu macam mana nak buat feint skill dalam PES 2011 ini. Dari apa yang aku lihat dalam tournament PES 2011 yang aku a njurkan lepas, tiada seorang pun yang betul-betul menggunakan fungsi feint skill dalam PES 2011 ni. Sebenarnya mudah sangat nak buat feint skill ni, hanya apply two button je! Tapi controller kene ada analog stick la. Kalau tak memang tak jadi even ikut guide aku kat bawah ni.

Harap selepas korang dah tengok tutorial feint skill PES 2011 kat bawah ni, korang boleh menggunakan sepenuhnya dalam permainan. Kesian programmer yang buat game ni setkan feint skill dalam PES 2011 ni tapi korang tak guna.

eastbullet

Nama diberi Naim namun nama samaran eastbullet digunakan. Masih seorang pelajar. Meminati bidang IT, coding, photoshop dan games. Meluangkan lebih dari 3 jam menggunakan internet. Sebarang pertanyaan boleh emelkan pada na_fajr_mcr@yahoo.com

2 thoughts on “PES 2011 Skill Feint Tutorial

Leave a Reply