Skip to main content

Keputusan 2011 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GP(Qualifying Round)

Team favourite EB tak perform sangat minggu ni, hanya di tempat ke 6 dan 8 untuk pusingan kelayakan Formula 1 Petronas Malaysia Grand Prix. Tapi aku suka tengok Team Lotus yang sampai sekarang still di takuk lama, kumpulan belakang. Korang target nak jadi best team of newcomers lagi ke? Boleh buat nama Team Air Asia, still nak guna Team Lotus. Ceh!

Semoga esok untuk sesi perlumbaan Formula 1 Petronas Malaysia Grand Prix, Heidfeld dan Petrov dapat perform sebaiknya dan dapat naik podium sekali lagi seperti di track Melbourne, Australia.

formula 1 result

eastbullet

Nama diberi Naim namun nama samaran eastbullet digunakan. Masih seorang pelajar. Meminati bidang IT, coding, photoshop dan games. Meluangkan lebih dari 3 jam menggunakan internet. Sebarang pertanyaan boleh emelkan pada na_fajr_mcr@yahoo.com

7 thoughts on “Keputusan 2011 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GP(Qualifying Round)

  1. aku xpnh tgk plumbaan ni tp org ckp kalau dh tgk skali plumbaan live, trus akan minat… tp kalau Schumacher mmg aku knl..

Leave a Reply