Skip to main content

Kelebihan dan Kekurangan Fungsi “DoFollow”

Untuk pengetahuan semua, dalam blog ini aku┬áboleh menetapkan sama ada orang yang comment itu akan dapat fungsi “nofollow” atau “dofollow”. Mesti ada yang tanya apa benda “DoFollow” dan “NoFollow” ni kan? Benda ni bukan yang follow-follow macam budak “blogspot” selalu guna, tapi ini berkaitan dengan link/pautan web korang. Sebagai contoh, apabila korang tinggalkan komen dalam […]

Read More

modenat gt 128

Jawapan Yang Diberikan MODENAS : Kenapa Tidak Menaja Projek IAMMALAYSIAN?

Bagi siapa yang tengok mengikuti perkembangan Bro Hadi sepajang misi ke LONDON menaiki Modenas GT128, mesti ada terbaca tentang isu tajaan pihak MODENAS iaitu syarikat yang menjual motor Modenas GT128 ni. Setelah isu ini dibangkitkan secara halus dalam rancangan SOAL JAWAB , TV3 baru-baru ni, aku ada terbaca penjelasan panjang lebar ni page FB MODENAS. […]

Read More