Skip to main content
projek header percuma

Projek #1 : Servis Design Header Percuma Untuk Anda

Tahniah kerana anda antara yang memilih untuk membaca kandungan dalam ruangan ini!!

Straight to the point, ini merupakan projek pertama dari EastbulletDotCom iaitu servis design header blog. Seiringan dengan kata kunci dari ejen carian mengenai header banyak menyumbang kepada pengunjung blog ini, EB ingin membuka ruang untuk membuat header blog untuk anda secara percuma! Tiada sebarang syarat rumit yang dikenakan, cuma apa yang perlu anda lakukan untuk join projek pertama EB ini ialah :

  • Pergi ke ruangan Contact EastbulletDotCom, dan isikan ruangan tersebut.
  • Isikan ruangan emel dengan emel yang betul kerana EB akan berhubung melalui emel tersebut
  • Untuk ruangan subject, tulis Projek Header

Perkara yang perlu ada dalam Your Message

  • Url blog
  • Apa yang anda mahu dalam design header tersebut
  • Contoh header yang anda rasa mahu design macam tu (ini pilihan)

Selepas EB terima form tersebut, EB akan cuba beri respon dalam masa 2-3 hari. Diingatkan bahawa this is my 1st project. Jadi sebarang masalah atau kesulitan di masa akan datang pasti akan berlaku. Jangan segan untuk demand tinggi-tinggi untuk design, selagi EB rasa EB mampu buat, I will do it.

Sekiranya EB telah siap design header blog untuk anda, tapi anda tak tahu macam mana nak paparkan di blog. EB akan membantu sehingga segala proses selesai. Semoga Projek Pertama EastbulletDotCom iaitu Header Percuma Untuk Anda ini dapat berjalan dengan lancar dan disambut baik oleh pengunjung semua! Terima kasih atas sokongan anda selama ini. Sekali lagi EB nak maklumkan, servis design header blog ini adalah percuma tanpa syarat-syarat yang merumitkan!

Semua hasil header yang telah siap ada dipaparkan dalam Album Fanpage EastbulletdotCOm ( KLIK ).

PENTING!!!! Tolonglah check email yang anda gunakan dalam contact form tu… EB dah siap design-design semua, tapi takde respon dari emel.. 

16 thoughts on “Projek #1 : Servis Design Header Percuma Untuk Anda

  1. emm.. bt cmni boleh ?
    tulisan : Hyukkie Princess
    colour font : pink2 orange
    jnis tulisan : comic sans sm tpi bsmbung.. bleh x?
    then, letak picture crown ala2 cartoon gtu…

    😀

    1. maafla.. semua komen En. Syamil masuk dalam SPAM box. Mengenai status yang nak mintak join header tu pun masuk dalam SPAM box. Jadi saya tak perasan. Sekarang ni saya dah mula sibuk nak start semester baru, jadi terpaksa stop dulu projek #1 servis design header nih..

Leave a Reply